Cart 0

INSTRUCTIE GEBRUIK

GEBRUIK EN OPSLAG

Vloeistof enkel te gebruiken met een elektrische sigaret. Volg de instructies van uw elektrische sigaret op met betrekking tot het navullen, gebruik en de instellingen. Buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaren. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Schudden voor gebruik. Niet in de zon of andere warmtebronnen laten staan. Niet bestemd voor consumptie. Niet drinken! Draag geschikte handschoenen en was uw handen na het bijvullen van uw elektrische sigaret. Na opening beperkt houdbaar. Behandel VDLV producten met zorg. Controleer voor gebruik dat de tamper-proof ring intact is. Niet gebruiken met rook apparaten of andere apparatuur die een brand kunnen veroorzaken. Niet branden met een vlam. Niet combineren met een traditionele sigaret of sigaar die aangestoken dient te worden om te roken. Aanraking met de huid vermijden. Niet innemen. Niet rechtstreeks inhaleren. Niet in de huid injecteren. Aanraking met de ogen vermijden. Aanraking met slijmvliezen vermijden. Niet uitsteken in de richting van andere mensen. Open de dop van de fles en/of druppelaar niet met je tanden. Fles niet doorboren. Gebruik deze vloeistof niet indien u behoort tot één van de onderstaande risicogroepen:
 • Personen jonger dan 18 jaar.
 • Personen met een cardiovasculaire aandoening.
 • Niet-rokers.
 • Zwangeren of vrouwen die borstvoeding geven.
 • Personen met hart- en/of vaatziekten, kanker of een longaandoening.
 • Personen met een allergie voor een van de ingrediënten.

WAARSCHUWINGEN

In geval van contact met de ogen, grondig spoelen onder koud stromend water gedurende 15 minuten. Indien nodig, een oogarts raadplegen en de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

 • P101 – Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
 • P102 – Buiten het bereik van kinderen houden.
 • P103 – Alvorens te gebruiken, het etiket lezen.
 • P321 – Specifieke behandeling vereist: niet laten braken bij inslikken.
 • P302 + 352 – BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen.
 • P501 – Inhoud/verpakking afvoeren naar recyclepunt, niet in dumpen in milieu.
 • H311 – Giftig bij contact met de huid.

FYSISCHE EN CHEMISCHE EIGENSCHAPPEN

Propyleenglycol en plantaardige glycerine
De e-liquids van VDLV worden gemaakt van propyleenglycol en plantaardige glycerine van Europese Farmacopee kwaliteit met een zuiverheid van meer dan 99%. Deze moleculen zijn geselecteerd vanwege hun lage verdampingstemperatuur, dampproductie en hun vermogen om aroma te stabiliseren.
Nicotine
De nicotine is van Europese of Amerikaanse farmacopee kwaliteit met een zuiverheid van 99% en 99,2%. In Nederland is de maximale concentratie nicotine 20 mg per ml / 2%.
Aroma’s
De aroma’s van VDLV zijn gemaakt op basis van PG en bevatten geen nicotine. Met dit product kunt u in combinatie met basis vloeistof (base) uw eigen vloeistof mengen. De adviserende mengverhouding is 15% met een rijptijd (steeping) van 15 dagen.
Smaakstoffen
Vincent Dans Les Vapes: 100% natuurlijke smaakstoffen
Cirkus: natuurlijke of synthetische smaakstoffen
Water
Het ultra pure water (Milli-Q) wordt geproduceerd door een omgekeerde osmose waarbij de weerstand dagelijks wordt gecontroleerd. De waarde van het water is 18,2 MΩ.cm bij 25 ° C. De hoogte van de weerstand bepaald hoeveel ionen er in het water aanwezig zijn. Hoe hoger de weerstand, hoe minder ionen er aanwezig zijn in het water en hoe zuiverder het water is (alleen H-O-H watermoleculen).

PRODUCTIE E-LIQUIDS

Alle VDLV producten worden geanalyseerd met behulp van HPLC, UPLC-PDA en GC-MS chromatografie, zodat we de beste e-liquids kunnen bieden.

MATERIALEN VAN DE FLES EN DRUPPELAAR

10ml fles is gemaakt van gerecyclede PET.
De druppelaar, dop en tamper-proof ringen zijn gemaakt van PET.
De doppen van VDLV hebben een kindveilige sluiting conform de NF EN norm 8317.

Onze druppelaars zijn compatibel met clearomizers die voldoen aan de AFNOR Standard XP D90-300-1. De diameter van de druppelaar op onze 10ml e-liquid fles is 2mm.

Let op: 

Nicotine is een zeer verslavende stof. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Nicotinehoudende producten zijn niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Nicotinehoudende elektrische sigaretten zijn een alternatief voor het roken van tabak. Raadpleeg bij twijfel altijd je huisarts!

WELKOM Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn en werkzaam in de handel van tabaks- en aanverwante producten. Bent u dit?