Cart 0

OVER VDLV

VDLV is een toonaangevende Franse fabrikant die zich sinds 2012 bezighoudt met de ontwikkeling van hoogwaardige e-liquids. VDLV is een fabrikant die als doel heeft om het productieproces continue te verbeteren om zo de meest kwalitatief hoogwaardige en veilige e-liquids te produceren. VDLV Holland heeft het exclusieve recht om de e-liquids van www.vdlv.fr in de Nederland te distribueren.

De vraag naar verantwoord veilige e-liquids met een uitstekende smaak is de laatste jaren erg toegenomen. Bij VDLV weten we dat het ontwerpen van een perfecte e-liquid vergelijkbaar is met het creëren een parfum. Je selecteert de beste ingrediënten en brengt deze terug tot de essentie, zodat de pure smaak behouden blijft.

Door continu marktonderzoek en research naar de behoefte van de klant brengen wij vernieuwende e-liquids op de markt. VDLV heeft alle hulpmiddelen in huis die de ondernemers in staat stellen zich als zelfstandig liquidspecialist te profileren in de markt!Pand VDVL

Magazijn

Opslag grondstoffen

Let op: 
Nicotine is een zeer verslavende stof. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Nicotinehoudende producten zijn niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Nicotinehoudende elektrische sigaretten zijn een alternatief voor het roken van tabak. 
Raadpleeg bij twijfel altijd je huisarts!

WELKOM Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn en werkzaam in de handel van tabaks- en aanverwante producten. Bent u dit?