Cart 0

DE WETENSCHAPPELIJKE REFERENTIE VAN VDLV

Door gebruik te maken van wetenschap en procestechniek ondersteunt ingésciences projecten in uitvoering van de industriële opstartfase. Ingésciences levert technische oplossingen voor industriële problemen, maar het bedrijf geeft ook upstream advies over productontwerp en chemicaliën formulering via zijn analyse en R & D-afdeling.

Dit in-house laboratorium beschikt over een uitgebreide reeks analytische apparatuur die ons in staat stelt om meerdere chemische, fysische en biologische analyses te maken.

Het lab levert ook analyses aan competitieve wetenschappelijke inlichtingendiensten via innovatieve onderzoeksprogramma’s die voornamelijk gericht zijn op inhalatieproducten.

Ingésciences brengt horizontale wetenschappelijke en technologische input voor uw projecten door advies en ondersteuning te bieden aan opkomende bedrijven via verschillende soorten diensten:

  • Fysico-chemische analyse van productsamenstelling
  • Regelgevende ondersteuning voor productconformiteit
  • Advies en audits
  • Projectontwikkeling R&D (fundamenteel en toegepast onderzoek)
  • Industriële procestechniek

Het servicespectrum voldoet aan de behoeften van vele bedrijfssectoren, waaronder vapen, landbouw, het milieu, gezondheidszorg, voeding, cosmetica en biotechnologie.

INGÉSCIENCES IS GEBOUWD ROND TWEE GEBIEDEN: OPEN WETENSCHAP EN OPEN ENGINEERING

Het doel van de R & D-afdeling is om elke legitieme vraag van de consument over e-liquids en hun samenstellingen te kunnen beantwoorden, maar ook om de gebruikte apparatuur en de interactie met e-liquids te bestuderen. Voor dit doel ondersteunt het talrijke onderzoeksprojecten en voert het gedetailleerde studies uit naar elke parameter die het verdampingsfenomeen kan beïnvloeden. De afdeling Analyse werkt nauw samen met de R & D-afdeling en past haar analysemethoden aan naar de meest recentste eisen.

Tegenwoordig profiteert ingésciences van erkende expertise op het gebied van fysica (thermisch, thermodynamica, vloeistofmechanica), chemie (biochemie, organisch, analytisch) en biologie (impact van damp op menselijke cellen met het VapEcell-programma).

WETENSCHAP EN INNOVATIE

Om de samenstelling van damp die door consumenten wordt geïnhaleerd te analyseren, moet het laboratorium van ingesciences het fenomeen van verdamping in laboratoriumomstandigheden reproduceren, op basis van een realistisch verbruik van e-liquids, rekening houdend met de verschillende soorten apparatuur. Om dit onderzoek uit te voeren, heeft ingesciences een universeel Vaping-analysesysteem ontwikkeld: U-SAV.

Deze tool maakt de reproductie van het dampgedrag mogelijk en meet de invloed van elke parameter (weerstand, batterij, lont, keramiek, trektijd, enz.) Die betrokken zijn bij het verdampen, om de samenstelling van de damp te bestuderen.

Door fundamenteel onderzoek naar het verdampingsprincipe opent U-SAV zijn toepassingsgebied voor nieuwe activiteitensectoren.

Let op: 
Nicotine is een zeer verslavende stof. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Nicotinehoudende producten zijn niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Nicotinehoudende elektrische sigaretten zijn een alternatief voor het roken van tabak. 
Raadpleeg bij twijfel altijd je huisarts!

WELKOM Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn en werkzaam in de handel van tabaks- en aanverwante producten. Bent u dit?