Cart 0

HOE KIES JE HET JUISTE NICOTINE GEHALTE?

De keuze van het nicotinegehalte in de e-liquid is erg belangrijk omdat dit de effectiviteit van ontwenning beïnvloedt.

Hier zijn een paar aanbevelingen van algemene aard:

Voor zware rokers (+ 15 sigaretten per dag) kan men het beste kiezen voor de hogere gehalten: tussen 12 en 16 mg / ml nicotine.

Kies tussen 10 en 15 sigaretten per dag voor een gehalte van 9 tot 12 mg / ml nicotine.

Kies tussen 5 en 10 sigaretten per dag voor een gehalte van 6 mg / ml nicotine.

Kies voor minder dan 5 sigaretten per dag voor 3 mg / ml nicotine of zelfs 0 mg / ml.

Deze waarden staan ​​niet vast. Het is nog steeds noodzakelijk om verschillende nicotine gehaltes te testen en een professional te raadplegen om een ​​geschikte oplossing te vinden. We raden aan om de laagste nicotinegehaltes te testen, zodat de gebruiker de sensatie van zijn hit in verschillende fasen kan evalueren.

Ook de materiaalkeuze is doorslaggevend. Zo verdampt een zeer krachtig apparaat meer e-liquid en dus meer nicotine dan een minder krachtig apparaat. Vapen in 3 mg / ml met een zeer krachtig apparaat kan dus overeenkomen met vapen in 6 mg / ml met minder krachtig apparaat.

Let op: 
Nicotine is een zeer verslavende stof. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Nicotinehoudende producten zijn niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Nicotinehoudende elektrische sigaretten zijn een alternatief voor het roken van tabak. 
Raadpleeg bij twijfel altijd je huisarts!

HET JUISTE NICOTINE GEHALTE KIEZEN
WELKOM Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn en werkzaam in de handel van tabaks- en aanverwante producten. Bent u dit?