Cart 0

Ons DNA

Ons productieproces is gebaseerd op 4 fundamentele punten: constante innovatie, kwaliteit commitment, Franse productie,  en de selectie van vaping-grade aroma’s.

CONSTANTE INNOVATIE

Sinds 2012 is VDLV altijd innovatief geweest door de creatie van exclusieve smaken e-liquids maar ook op het gebied van vapen. Zo hebben wij het eerste contactloze e-liquid testapparaat ontwikkeld (Juke-Vapes). Ook zijn wij producent van onze eigen Vaping-Grade nicotine die exclusief is ontworpen voor inhalatie. 

VDLV vindt zichzelf elke dag opnieuw uit en gaat voortdurend verder dan de verwachtingen van haar consumenten.

KWALITEIT COMMITMENT

Voor de veiligheid van onze klanten voeren we verschillende analyses uit om de kwaliteit van onze producten te garanderen:

  • Systematische analyses van de nicotinebasen tijdens de gehele productie, intern uitgevoerd door middel van HPLC-chromatografie (analytische scheidingstechnologie).
  • Regelmatige controle van de nicotinegehalte van onze e-liquids door ons eigen laboratorium.
  • Regelmatige steekproeven van microbiologische analyses van al onze e-vloeistoffen door een door COFRAC erkend laboratorium (accreditatie nr. 1-0797):
  • Micro-organismen bij 30 ° C – vermoedelijke enterobactia – Coagulase-positieve stafylokokken.
  • Gisten en schimmels – E. coli – Salmonella.
  • Regelmatige analyses van zware metalen (antimoon, arseen, kwik, lood, cadmium), aldehyden (formaldehyde, acetaldehyde, acrolein), diacetyl en parabenen.

FRANSE PRODUCTIE

Al onze producten worden vervaardigd en geanalyseerd in ons productielaboratorium in Bordeaux, Frankrijk. Alle VDLV-leveranciers voorzien het bedrijf van EP-kwaliteit (Europese farmacopeia) grondstoffen, waaronder vloeibare nicotine, propyleenglycol en plantaardige glycerine, evenals voedingsenzymen en smaakstoffen die voldoen aan alle toepasselijke Europese normen. Wij geven de voorkeur aan grondstoffen geproduceerd in Frankrijk of de Europese Unie. Opgemerkt moet worden dat we in Frankrijk onze eigen nicotine van vaping-grade kwaliteit produceren, die nu beschikbaar is in alle e-liquids van VDLV. Onze producten worden geleverd met veiligheidsdatakaarten, kwaliteitscertificaten en ondergaan ook een groot aantal interne analyses.

VAPING-GRADE AROMA'S

VDLV selecteert natuurlijke en synthetische aroma’s met grote zorg, maar het ademhalingssysteem is niet uitgerust met krachtige enzymen en de metabole ontgiftingsroutes die aanwezig zijn in het spijsverteringskanaal. Voedingsenzymen en smaakstoffen kunnen ook een potentieel toxisch effect vertegenwoordigen bij inademing. Daarom heeft VDLV een strikt specificatieblad opgesteld voor de selectie van zijn aroma’s, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek: dit noemen we de vapologische eis!

Let op: 
Nicotine is een zeer verslavende stof. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Nicotinehoudende producten zijn niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Nicotinehoudende elektrische sigaretten zijn een alternatief voor het roken van tabak. 
Raadpleeg bij twijfel altijd je huisarts!

WELKOM Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn en werkzaam in de handel van tabaks- en aanverwante producten. Bent u dit?