Cart 0

DAMPEN VS ROKEN

Vapen is niet roken. In tegenstelling tot sigaretten is er bij vapen geen verbranding. Sigarettenrook bevat bijna 4.000 stoffen die zijn geclassificeerd als giftig, kankerverwekkend of zelfs radioactief (bijvoorbeeld polonium). De schadelijke effecten van deze rook op de gezondheid worden al jaren bevestigd en worden in veel wetenschappelijke publicaties bevestigd. Alleen al in Frankrijk zijn sigaretten elk jaar verantwoordelijk voor de dood van minstens 80.000 mensen. 99% van de giftige moleculen die in de rook aanwezig zijn, zijn afwezig in de damp van e-sigaret.

Let op: 
Nicotine is een zeer verslavende stof. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Nicotinehoudende producten zijn niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Nicotinehoudende elektrische sigaretten zijn een alternatief voor het roken van tabak. 
Raadpleeg bij twijfel altijd je huisarts!

WELKOM Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn en werkzaam in de handel van tabaks- en aanverwante producten. Bent u dit?